Stærke træer har rødder i blæst

Det er blevet tid til en ny runde af workshops. Temaerne er planlagt nøje og har stor værdi for teens der står et sted i livet, hvor de finder sig selv og skal lære at stå ved sig selv og manøvrere gennem svære oplevelser og store beslutninger. 

Stærke træer har rødder i blæst

Skrevet af Kiri Weimann

Jo mere der bliver revet og flået i os, og jo mere vi har været igennem, des stærkere holder vi fast og undgår at lade os vælte omkuld. Det gælder både på godt og ondt. Vi kan have været udsat for noget, som får os til at holde fast i en forestilling om at vi ikke er gode nok. Hvis det har været en hård oplevelse, så kan det være, at vi holder så meget fast i det, at vi ikke tror på når andre fortæller os, at vi er nok som vi er, at vi er smukke, skønne, helt fantastiske.

Det kan også være, at vi holder fast ved at vi er præcis som vi skal være. At andre ikke skal kunne komme og fortælle os, hvordan det er bedre at være eller at det vi vælger at leve efter er forkert. Vi kan endda blive så overbeviste om at vi gør alt rigtigt at vi bliver stædige og stive i det vi er og ikke giver plads til at andre måder kunne gøre os endnu skønnere.

Nøglen til det hele er at finde lyset inde i os selv, at trække fra et fundament, der ikke er stift, men fleksibelt. De store højhuse, der bliver bygget kan faktisk bevæge sig lidt i vinden, for hvis de var helt stive ville de lettere knække over på midten og vælte i en storm. Det samme gælder træerne. Stive træer vælter lettere i blæsevejr.

Efteråret i teenYOGAspace er viet til at udforske det her koncept. Vi skal lege med fundamentet, lyset indeni, den konstante bevægelse fra udvidelse til sammentrækning, mørkt til lyst, balance og meget mere.

Jeg glæder mig enormt meget og håber også du gør!

Det er netop disse temaer fordi de har hjulpet mig utrolig meget fra at være min egen værste dommer til at være min egen bedste ven. Jeg har været så hård ved mig selv gennem hele min ungdom og mange af mine historier vil du nok høre i løbet af de 6 workshops.

Tilmelding sker via mail. Du kan melde dig til lige her. Jo flere workshops du melder dig til, des billigere bliver hver enkelt. 

Leave a Reply