Mød din underviser – Kiri

posted in: Yogaundervisning | 0

Vi har stillet vores undervisere nogle spørgsmål, så du kan lære dem bedre at kende og måske få lyst til at komme og møde dem til yoga. Vores undervisere er meget forskellige og har hver deres grunde til at yoga blev deres happy-place. Nyd læsningen..

Navn: Kiri

Jeg begyndte til yoga, fordi …
Jeg døjede med hold i nakken ofte og gerne ville kunne nå mine tær'. Jep! Ikke fordi jeg ville være yogalærer eller få det bedre med mig selv.....

Min yndlings yogastilling er …
Enten twisted monkey pose eller savasana. Jeg elsker fornemmelsen i begge stillinger, fordi den ene giver sådan et rush af "shit jeg må ud af den her stilling, for det går slet ikke det her" og "nøj, hvor føles det bare mega lækkert når rush'et overtages af YUM" og den anden er stilheden efter stormen, hvor den gode varme rare fornemmelse flyder rundt i kroppen og det hele er overstået. 

Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord, vil jeg beskrive mig som …
Rummelig, ærlig og selvkærlig

Fun fact om mig:
Jeg knytter mig enormt meget til ting og har stadig en lille bamse fra da jeg var lille, der hedder Svend. Den er helt hullet og min datter får slet ikke lov at røre den...

Min største drøm er …
at dø glad og tilfreds, altså efter at jeg har levet et fuldt og spændende liv.

Det bedste råd, jeg nogensinde har fået er …
at gøre det jeg brænder for, ikke det andre forventer af mig.

Min største frygt er …
at svigte.....

Den person, jeg ser mest op til er …
ikke én bestemt person, for der er ikke rigtig nogen, der er alt. Jeg ser op til mange forskellige for deres små særlige egenskaber.

Et godt venskab for mig er …
ærligt, men kærligt. 

Det største, jeg har opnået, er …
at føde min datter.... 

Jeg griner altid, når …
jeg er sammen med Ejsa, som også underviser i teenYOGAspace. Hun er simpelthen så skøn!

Når jeg er alene, kan jeg bedst lide at …
meditere eller lave yoga eller bare stene ud i luften lidt.

Min yndlingsbog er …
Forty Rules of Love af Elif Shafak. 

Det pinligste jeg har oplevet, er …
svært at sætte en finger på.... Jeg synes jo ikke det er pinligt at prutte eller lave fejl... Så måske dengang jeg var teenager og lige havde opdaget alkohol (som jeg senere har droppet fuldstændig) og jeg blev så fuld at jeg skulle på hospitalet. Det var så min klassekammerats mor, der var sygeplejersken. Jeg var "heldigvis" så omtåget at jeg ikke opdagede det, men kun fik det at vide. Det pinligste var nok at mine forældre ikke havde givet mig penge til den taxa jeg skulle tage hjem, når jeg vågnede og jeg derfor måtte op og vække dem for at betale ham....... Walk of shame.. 

Jeg har dyrket yoga i …
siden jeg var 18, tror jeg. Så det er længe ... Næsten halvdelen af mit liv..

Yoga har hjulpet mig med …
at lære at jeg ikke behøver gøre noget for at være god nok.

Jeg elsker at befinde mig på …
stranden, yogamåtten, i skoven og i godt selskab

Har du fået lyst til at prøve en yogatime med Kiri, så kan du kigge på kalenderen eller tilmelde dig et hold her. 

Leave a Reply