Verdens pinligste prut

Verdens pinligste prut

Af Ida Hother Le Fevre

Man prøver altid at holde sine prutter inde; specielt når man er omkring andre. Man synes bare at det er lidt pinligt. Man hopper altid på denne ”aj føj her stinker. Nej det var ikke mig”. Jeg laver den også nogle gange. Men at prutte er en naturlig ting og det er meget normalt. Det kan altså også være sjovt nogle gange.

Engang da jeg var til yoga, skulle vi til sidst i timen have vores afslapning. Vi lavede bare helt almindelig ”død mand”. Alle os på yoga holdet, fik at vide at vi bare skulle tænke på noget rart og slappe helt af….. man kan vist godt sige at jeg kom til at slappe lidt for meget af. Midt i stilheden, slår jeg den største prut som jeg overhovedet ikke så komme! Prutten fylder bare hele det store tomme rum. Lavmælt latter fylder lokalet og jeg ligger og krybber mine tær sammen af forskrækkelse. Det værste var, da jeg selv, midt i vores afslapning, selv kommer til at skråle ud i latter. Alle grinte efter det, og vores yogalære grinte også. Hun tilføjede også ”og det er helt naturligt at prutte”. Det var ret pinligt, men også sjovt.

Man skal huske på at at prutte er helt naturligt og alle mennesker gør det. Man kan altid gøre det til en sjov ting. Gør det til en sjov konkurrence med din bedste ven, om hvem der kan slå den største prut! Jeg lover dig at det ikke bliver en pinlig ting med din ven derfra.

Leave a Reply