Teenyoga plakat med DIG på?

posted in: Information | 0

Vind en YOGAplakat med dig selv på….!

Det er blevet konkurrencetid..!

Når solen begynder at skinne, blomsterne springer ud og forårsmagien spirer er det tid til at komme ud og tage fede billeder af dig og dine venner i skønne yogastillinger! Vi glæder os til at se de flotte billeder og begaver det bedste billede med æren af at være på vores forårsplakat og 2 gratis plakater til at hænge op derhjemme!! 

Plakaten vil blive solgt i vores webshop, så dit billede kan inspirere mange andre teens til at starte til yoga!!! 

HVORDAN ER JEG MED?

Alt du skal gøre er at tage et forårsbillede, hvor du laver din favorit-yogastilling og smide den på facebook eller instagram og tag #teenYOGAposter @teenyogaspace. Du kan også sende dit billede til os på mail, hvis du ikke er på de sociale medier..

Husk at originalbilledet skal tages i bedste kvalitet, så vinderbilledet er stort nok til plakaten! 

Konkurrencen kører indtil 1. maj 2016. Indstil kameraet og tag en masse billeder, så du kan vælge de bedste!! 

Leave a Reply