Er du vores nye ambassadør?

posted in: Ambassadører, Information | 0

Som ambassadør kommer du med helt ind i hjertet af teenYOGAspace - Du er med til at skabe events helt fra bunden, promovere alt det vi laver og få idéer til hvordan det hele bliver ENDNU bedre.

Hvor meget tid skal jeg bruge?

Vi forventer at du bruger ca. 5-10 timer om måneden afhængigt af hvilke og hvor mange projekter du vil være med i. Det hele er et samarbejde mellem ambassadørerne og os, og vi holder universets hyggeligste møder!

Hvad får jeg ud af det?

Til gengæld for din indsats får du masser af erfaring med projektarbejde, markedsføring og idéudvikling, og du kommer GRATIS med til vores workshops og arrangementer! Derudover er der jo altid fordele ved at være med hvor det sker og som ambassadør bliver det lettere at få mere yoga…. 🙂 

Skal man være yogaekspert?

Vi har brug for teens med mange forskellige talenter, så hold dig endelig ikke tilbage!

Måske er du super sej til at skrive og har en masse på hjertet, måske er du den vildeste til at opbygge en populær instagramprofil eller facebook-side. Det kan også være du elsker at læse korrektur på ting eller har lyst til at være med i videoer… Kun fantasien sætter grænser! 

Hvordan søger man?

Hvis du har fået blod på tanden og har lyst til at være med, så udfyld formularen herunder.. Kirstine vender tilbage så hurtigt hun kan 🙂

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked

    Leave a Reply