Julebalancen – workshop i juleferien

posted in: Arrangementer | 0

Vi mødtes d. 28. december i de hyggelige lokaler i Yogakroghen på Østerbro til en workshop med fokus på styrke, balance og en masse udfordringer.

Temaet for workshoppen var, at det er okay at spise chokolade, bare man husker den grønne juice. Det er ikke sundt kun at spise chokolade og ligge i sofaen, men det er heller ikke sundt kun at løbe marathon og spise grønne blade. Der skal være en balance!

Anna, der deltog på workshoppen sagde: "Workshoppen var lige, hvad min krop og sind havde brug for. Jeg fælte mig helt frisk indvendig efter, det var en god måde at fornye kroppen på efter jul og inden det nye år. Workshoppen var fyldt med udfordringer i form af lidt sværere og hårde yogastillinger - det var så fedt at udfordre både psyken og kroppen og finde ud af, at jeg kan mere, end jeg gik og troede. Den friske juice efter sved på panden var prikken over i'et."

Vi har lavet en lille film til jer der ikke kunne komme og så håber vi bestemt at se jer til nytårsworkshoppen d. 23. januar!

Leave a Reply