Mød din ambassadør – Ida

posted in: Ambassadører | 0

Vi har stillet vores ambassadører nogle spørgsmål, så du kan lære dem bedre at kende og måske få lyst til at komme og møde dem til yoga. Vores ambassadører er meget forskellige og har hver deres grunde til at yoga blev deres happy-place. Nyd læsningen..

Navn: Ida

Alder og klassetrin: 16 år, 1.g

Jeg begyndte til yoga, fordi …
Ærligt talt, var det fordi at jeg gerne ville blive smidigere, men lige så snart jeg begyndte til yoga, fandt jeg ud af, at det handler om meget mere end bare smidighed, det handler nemlig også meget om ens mentale sundhed, hvilket jeg så senere fandt ud af, at jeg havde brug for hjælp til. Smidigheden er godt på vej. 😉

Min yndlings yogastilling er …
Anada Balasana - ‘Barnet’ er den også kendt som. Den er sjov og skør. Man kan rulle rundt i cirkler og virkelig udgive sit indre barn, i denne position.

Hvis jeg skal beskrive mig selv med tre ord, vil jeg beskrive mig som …
Kreativ, omsorgsfuld og venlig.

Fun fact om mig:
Jeg kan vrikke med mine øre og har gået til atletik i 10 år

Min største drøm er …
at blive dyrlæge. Jeg har villet være dyrlæge lige siden jeg var 8 år. Jeg har også lovet mig selv, da jeg var 4, at jeg skulle have min. 5 hunde når jeg blev stor.

Det bedste råd, jeg nogensinde har fået er …
”Livet handler ikke om at vente på at stormen er ovre, det handler om at lære at danse i regnen”. Det er nok derfor jeg er så positiv.

Min største frygt er …
Katte…… jeg er tøsepige….

Den person, jeg ser mest op til er …
min søster - hun er helt sin egen og giver ikke en finger for hvad andre tænker om hende. Hun går op i sundhed og sine venner. Hun er så omsorgsfuld, kærlig, sjov, elskværdig og helt fantastisk. jeg ved ikke hvordan hun har tid til lektier, venner, familie, kæreste, træner og stadig har tid sig selv. hun er en superhelt!

Et godt venskab for mig er …
En man kan stole på og siger sandheden. Man er der altid for hinanden

Det største, jeg har opnået, er …
at elske mig for den jeg er

Jeg griner altid, når …
der er en der fyrer den platteste joke af

Når jeg er alene, kan jeg bedst lide at …
skrue helt op for musikken og skråle mit hjerte ud, tegne/male imens jeg lytter til musik, spille på ukulele og være kreativ!

Min yndlingsbog er …
‘Chasing The Stars’ med Malorie Blackman - det er en Sci-Fi og kærligheds historie.

Det pinligste jeg har oplevet, er …
jeg havde et kæmpe crush på en dreng, vi havde om aviser i dansk, og pludselig kommer han op til mig og siger: hurtigt Ida, kom med en Rubrik. Jeg flipper ud og skynder mig at sige: JEG ELSKER DIG!

Jeg har dyrket yoga i …
3 år

Yoga har hjulpet mig med …
at elske den jeg er, og at kunne være rolig. Det med at finde roen, har været svært, jeg er stadig igang med at lære, men ud fra det jeg ved, har dét hjulpet mig rigtig meget.

Jeg elsker at befinde mig på …
Yogamåtten, en stol ude i haven imens jeg spiller ukulele, en seng….. og sove 🙂

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvem de andre ambassadører er, eller hvis du måske har lyst til at være en del af teamet, så kan du læse mere her.

Leave a Reply