Hjerneyoga – Når eksamen bliver en leg

Vi tilbyder yoga med fokus på eksamen i april..

I april måned har Ungdomsskolen i København fokus på eksamensforberedelse og der er lige udkommet et katalog fyldt med eksamensforberedende hold. De fleste hold handler om det faglige i eksamen, men teenYOGAspace har fået mulighed for at tilbyde hold med fokus på selvtillid, stærke hjerner og fornuftig brug af nervesystemets reaktioner. 

Få styr på dine reaktioner

Gennem yoga og oplæg om hjernen, nervesystemet og personlig udvikling vil eleverne få viden og kendskab til deres egen krop og de reaktioner der naturligt kommer, når vi er under pres. Når vi først ved, at det hele er naturligt og faktisk hjælper os til at præstere bedre, så kan vi forhåbentlig også undgå at hjernen går i sort, eller at vi er så nervøse, så vi ingenting kan sige under eksamen. 

To workshops og et forløb på 4 gange

Undervisningen i eksamensyoga er sat op så vi kan få flest muligt med og det kan passe ind i skemaerne. Der vil være et ugentligt hold på 4 tirsdage i april på Vesterbro, hvor vi gennem almindelige yogalektioner sætter fokus på eksamensrelevante emner, såsom selvtillid, hjerneyoga, nervesystemet eller lignende. Herudover vil der være to workshops, en i indre by og en på Amager, som vil være en blanding af yoga og faglige oplæg. Hver workshop ligger en weekend, så man er med lørdag og søndag fra 9-13. Indre by i uge 15 og Amager i uge 17. 

Tilmelding

Vil du være med på holdet eller en workshop, så hold øje med Ungdomsskolens hjemmeside. Søg på YOGA og så kommer alt, der har med yoga at gøre op. Håber vi ses!

Leave a Reply